Blogg

Gratulerer med ny hjemmeside til EDI Systems AS

av Raymond Furre

EDI Systems AS er ledende i Norge på IT-løsninger for drift og administrasjon av lager og lagerutleie – WMS for 3. Parts Logistikk. Selskapet har sin base på Sortland i Vesterålen, med kunder over hele landet.

I dag benyttes løsningen av flere store 3PL aktørene på Østlandet og i de fleste fryselager langs kysten, over 50 3PL aktører fra Svalbard i nord til Fredricia (Danmark) i sør.

Webkonsepter.no har designet en enkel og funksjonell hjemmeside for EDI Systems AS med fokus på å presentere selskapet på en profesjonell og seriøs måte. Nettløsningen presenterer selskapets ulike programvare løsninger, forretningside og support opsjoner.

Den opprinnelige hjemmesiden så slik ut:

Vi ønsker EDI Systems AS til lykke med ny nettløsning!

 

Raymond Furre er daglig leder i Webkonsepter.no og har over 10 års erfaring fra webutvikling, online markedsføring, webdesign og leadsgenerering på Internett. Han er i tillegg fotograf og filmeditor.
Bli en guru på Web og Markedsføring

Bli en guru på Web og Markedsføring

Meld deg på vårt nyhetsbrev - få tilsendt tips, innsikter og informasjon som vil gi deg kunnskap om hvordan du kan forbedre nettsiden din, markedsføringen og salgsoptimering via Internett.

Takk for din nyhetsbrev påmelding. Vi har nå sendt deg en epost som du må bekrefte. Dette for å være sikre på at det er du og ingen andre som har meldt deg på nyhetsbrevet. Sjekk spam/søppelpost mappen om du ikke har fått eposten i løpet av 4-5 minutter.

Raymond FurreGratulerer med ny hjemmeside til EDI Systems AS