Blogg

Gratulerer med ny nettside til Dysleksi Norge

av Raymond Furre

Vi gratulerer Dysleksi Norge med ny nettside. Nettsiden er utviklet i samarbeid mellom Webkonsepter.no som har levert den tekniske løsningen og Dysleksi Norge, som har stått for sideoppbygging, grafikk og innhold.

Nettløsningen er bygget på WordPress, verdens mest populære publiseringsløsning. I tillegg til at nettløsningen benyttes til publisering har vi installert bla. følgende tilleggsfunksjonalitet:

  • WooCommerce; gir nettløsningen e-handels funksjonalitet http://dysleksinorge.no/nettbutikk/ slik at det er mulig å selge Dysleksi Norges profileringsmateriell og produkter forøvrig.
  • EventOn aktivitetskalender for administrasjon av lokallagenes aktiviteter ute i distritriktene.
  • Layerslider for slideshow på nettstedets førsteside.
  • Visual Composer for enkel oppbygging av landingssider.
  • Yoast SEO for Onsite Søkemotoroptimalisering
  • Zendesk Online Chat

Vi takker for oppdraget!

Raymond Furre er daglig leder i Webkonsepter.no og har over 10 års erfaring fra webutvikling, online markedsføring, webdesign og leadsgenerering på Internett. Han er i tillegg fotograf og filmeditor.
Bli en guru på Web og Markedsføring

Bli en guru på Web og Markedsføring

Meld deg på vårt nyhetsbrev - få tilsendt tips, innsikter og informasjon som vil gi deg kunnskap om hvordan du kan forbedre nettsiden din, markedsføringen og salgsoptimering via Internett.

Takk for din nyhetsbrev påmelding. Vi har nå sendt deg en epost som du må bekrefte. Dette for å være sikre på at det er du og ingen andre som har meldt deg på nyhetsbrevet. Sjekk spam/søppelpost mappen om du ikke har fått eposten i løpet av 4-5 minutter.

Raymond FurreGratulerer med ny nettside til Dysleksi Norge

Relaterte Innlegg

Ta en titt på disse innleggene