Internett markedsføring

Selg mer via nettsiden med treffsikker markedsføring, målrettet trafikk og flere konverteringer av trafikken om til salgsprospekter.

Trenger du flere kunder eller salgsprospekter?

Skriv inn koden: captcha

Please leave this field empty.

Markedsføring når kundene er i kjøpsmodus

Inbound Marketing er et relativt nytt begrep for mange. Kort fortalt handler det om å markedsføre dine produkter og tjenester til potensielle kunder som er på jakt etter det du selger.

Det motsatte, «outbound marketing», kan være TV og Radio reklame, spam epost og lignende. Markedsføring som virker forstyrrende.

Inbound marketing

Målrett dine markedskampanjer ved hjelp av klikk annonsering

Målrett dine kampanjer til riktig markedssegment og ikke kast bort penger på dårlig segmenterte kampanjer.

Ved hjelp av Facebook annonsering, Google AdWords, LinkedIn, m.f., kan vi målrette dine annonser til å treffe midt i blinken og på den måten øke konverteringsraten og redusere utgiftene du har på annonsering.

Bli synlig i organisk søk på Google

For at dine nøkkelord skal bli synlig i et vanlig organisk søk på Google trenger du søkemotoroptimalisering av nettsiden din.

Med riktig søkemotoroptimalisering vil du oppleve at dine søkeord sakte men sikkert går forbi konkurrentene og ender opp på side 1 i et Google søk.

Søkemotoroptimalisering

Konvertering av nettsidetrafikk til salgsprospekter

Da er det bare 1 ting som gjenstår; nemlig å gjøre nettside trafikken om til salgsprospekter.

Dette gjøres ved å bygge en salgbar landingsside (kampanjeside), med responsskjema, godt synlige knapper, god grafikk, godt språk, etc. og deretter utføre A/B-testing for å optimalisere for stadig bedre resultater.

Trenger du flere kunder eller salgsprospekter?

Skriv inn koden: captcha

Please leave this field empty.

imranInternett markedsføring