Om oss

En stor del av våre medarbeidere jobber i Asia, noe som betyr lavere timepris for selv senior webutvikler kompetanse.

For kunder vi har utviklet en nettside eller nettbutikk løsning for, er det nå mulig å leie våre medarbeidere fra kr. 290 per time ved kjøp av minium 10 timer per måned. En nettside trenger hele tiden vedlikehold, oppdateringer, og forbedringer. Ved å leie rimelig arbeidskraft fra Webkonsepter.no kan du spare tusenvis av kroner hvert år og samtidig ha en oppdatert og presentabel nettside.

webkonsepter-team-raymond2

Raymond Furre

daglig leder
Daglig leder med mange roller, blant annet prosjektleder, stillbilde og film fotograf, markedsfører, forretningsutvikler, m.m. Over 10 års erfaring som webutvikler.
webkonsepter-team-synne

Synne Guldahl

innholdsskaper
Strukturert og dyktig innholdsskaper som skriver og oversetter like bra på engelsk som på norsk. Synne har også gode kunnskaper om Google AdWords.
webkonsepter-team-kjersti

Kjersti-Helene Ehlers

innholdsskaper
Kjersti-Helene er en dyktige oversetter av tekster fra engelsk til norsk og til å gjøre research i forkant av søkemotor optimaliseringskampanjer.
webkonsepter-team-imran

M. Jibran Alam

senior utvikler
Jibran har vært med i Webkonsepter.no i over 7 år og har dyptgående kunnskaper om WordPress. Jibran løser absolutt alle tekniske utfordringer!
webkonsepter-team-shahid

Shahid Cheema

senior utvikler
Shahid er en av våre dyktigste WordPress utviklere til skreddersøm og spesialtilpassning av WordPress plugins og webdesign maler.
webkonsepter-team-rajesh

Rajesh Shukla

senior utvikler
Rajesh har mange års erfaring som webutvikler på en rekke platformer og mye kunnskaper om spesialtilpassning av WordPress løsninger.
webkonsepter-team-om

Om Verma

designer
Om er en svært dyktig designer som ble valgt ut blant hundrevis av kandiater som søke på jobben. Han er også dyktig på wireframeskisser.
webkonsepter-team-abhisnek2

Abhishek Yadav

Google AdWords & Google Analytics
Abhishek er sertifisert på både Google AdWords og Google Analytics, noe som gjør han til en viktig ressurs på markedsføring og analyse.
webkonsepter-team-halima

Halima Akter

designer
Halima er en kunstner på bilde retusjereing i Photoshop og Illustrator. Hun kan få selv de dårligste bilder til å se proffesjonelle ut.
webkonsepter-team-rajat

Rajat Duggal

video editor
Dyktig video editor med mange års erfaring i video redigering, motion grahics, fjerning av green screen, animasjon, video konvertering og komprimering, m.m.
webkonsepter-team-ahsia

Ahsia Lie Ibasco

virtuell assistent
Pålitelig og flink virtuell assistent som hjelper med alt fra rekruttering til publisering, søkemotor optimalisering, produkt oppdateringer, m.m.
webkonsepter-team-michelle2

Michelle Diosana

virtuell assistent
Pålitelig og flink virtuell assistent som hjelper med alt fra rekruttering til publisering, søkemotor optimalisering, produkt oppdateringer, m.m.

Om det er kompetanse du trenger som vi ikke har «på lager», kan vi skaffe ønsket kompetanse  på 1-3 uker.

Web + Konsepter = Vår kjernevirksomhet

Vi hjelper norske bedrifter utvikle sitt forretningskonsept på Internett.

Tjenester

En ny måte å samarbeide på

Flinke hoder fra hele verden!

Webteknologi og metodikk innenfor online markedsføring skifter svært fort. Nye trender dukker opp hele tiden og teknologi som var på høyden for 5 år siden er glemt i dag.

Norge er et lite land med i underkant av 5 millioner mennesker, og for å sette ting i perspektiv så vet vi at det finnes storbyer rundt omkring i verden med flere innbyggere enn hele norges befolkning til sammen.

Norge blir derfor et lite marked å hente kompetanse fra. For å ha mulighet til å følge den rivende utviklingene finner Webkonsepter.no kompetanse over hele verden.

Eget rekrutteringsteam

Vi har et eget rekrutteringsteam som hele tiden jobber med å finne kompetansen som vi og våre kunder har behov for.

Når det melder seg behov for nye medarbeidere publiserer vi en jobbutlysning i vårt internasjonale nettverk.

upwork-ratingNår søknadene begynner å komme inn starter rekrutterings teamet screening av kandidater basert på rating, «job success», antall timer jobbet, m.m.

Til slutt velges det ut kandidater til jobb intervjuer via skype, der en får tilbud om jobb når jobb intervjuene er gjennomførte.

Til slutt velges det ut kandidater til jobb intervjuer via skype, der en får tilbud om jobb når jobb intervjuene er gjennomførte.

Dataverktøyer for samarbeid via Internett

Siden starten i 2008 har vi utviklet systemer og løsninger for hvordan samarbeide over landegrenser på best mulig måte..

Vi benytter blant annet online prosjektstyrings verktøyer, timeførings systemer, Google Docs og Skype for å nevne noen av verktøyene som gjør dette samarbeidet mulig.

Denne arbeids metodikken har skapt et virtuelt arbeidsmiljø som gjør det mulig å levere høykvalitets web og markedsførings tjenester på en kostnadseffektiv måte

Dronning Eufemias gate 14, Oslo

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i det nye Deloiette bygget i Bjørvika; adresse Dronning Eufemias gate 14, Oslo – 5. etg.

If you see this Google Maps wasn't properly loaded. Please refresh your page 🙂

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under og skriv gjerne noen ord i kommentarfeltet så tar vi kontakt med deg.

Raymond FurreOm Webkonsepter (gammel)