Skreddersydd hjemmeside

  • 100% tilpasset dine ønsker.
  • Bygget på WordPress; verdens mest populære publiseringsløsning.
  • Tilgjengelig 9.000 webdesign maler og 44.000 apps/funksjoner.

Trenger du en skreddersydd hjemmeside? Ta kontakt for en uforpliktende snakk

Skriv inn koden: captcha

Please leave this field empty.

Skreddersøm og tilpassning

Som nevnt er denne nettløsningen bygget på WordPress, en åpen kildekode nettløsning der alle tilgjengelig funksjoner og webdesign maler kan tilpasses og skreddersys ditt behov. Dette gir stor fleksibilitet til å bygge en nettløsning som passer ditt firma og marked 100%.

Ditt firmas markedsføringsplatform

Denne nettløsningen kan bli ditt firmas viktigste markedsføringsplattform. En nettside bygget for å gjøre nettside trafikk om til salgsprospekter (leads).

Vi kan utstyre nettsiden med funksjonalitet som gjør det enkelt å lage moderne landingssider (kampanjesider), A/B testing, skjema for leadshenvendelser, og mye mer.

Webdesign prefabrikkert for din bransje

Som det også ble nevnt innledningsvis finnes der over 9.000 webdesign maler for WordPress.

Om du trenger en helt bestemt type nettløsning kan vi finne webdesign med innebygget funksjonalitet for en rekke bransjer, eksempelvis hotell, eiendom, kunstgalleri, industri. Ja det finnes faktiske en ferdiglaget designmal for de aller fleste bransjer.

Hvorfor 76 millioner hjemmesider bruker WordPress

Som nevnt har WordPress tilgjengelig mer enn 44.000 apps / funksjoner. Du kan få nettsiden på norsk bokmål eller nynorsk i tillegg til 54 andre språk. WordPress er den desidert mest populære hjemmeside løsningen blant bedrifter verden over.

Systemet er brukervennlig, har lav læreterskel, naturligvis tilpasset alle skjermtyper, og kommer ferdig levert med blogg, sider, meny og mye mer.

Hør hva Arnstein Bendiksen har å fortelle om nettsiden vi utviklet for Betania Sokndal.

Klikk på «play» knappen for å spille av videoen.

Raymond FurreSkreddersydd hjemmeside