Skreddersydd nettbutikk

  • 100% tilpasset dine ønsker.
  • Bygget på Woocommerce; en av verdens mest populære ehandels løsninger
  • Tilgjengelig 9.000 webdesign maler og 44.000 apps/funksjoner.

Trenger du en skreddersydd nettbutikk? Ta kontakt for en uforpliktende snakk

Skriv inn koden: captcha

Please leave this field empty.

Daglig leder Arve Willassen - NETCAM NORGE AS

Webkonsepter.no har utviklet vår nettbutikkløsning og bistår med drift og markedsføring. Vi anbefaler Webkonsepter.no til andre som trenger en pålitelig nettbutikk leverandør.

Komplett nettbutikkfunksjonalitet

Denne nettbutikken er bygget på WordPress, ved hjelp av ehandels plugin «Woo Commerce». WooCommerce er en av verdens aller største og mest populære nettbutikk løsninger i verden i dag, og inneholder alt som trengs i en komplett nettbutikk.

Valgfri betalingsløsning

Til Woo Commerce finnes der over 100 forskjellige betalingsløsninger, inkludert Klarna, Paypal, Stripe, Visa, Mastercard, m.m. Du kan velge en av disse eller vi kan sette opp 2 eller flere etter behov.

Frakthåndtering

Sist vi sjekket var det 46 forskjellige frakt opsjoner tilgjengelig for Woo Commerce, deriblant Bring, PostNord, m.f.

Kasseløsning

Kasseløsning, Datakasse eller Point of Sale som det heter på engelsk er nødvendig for virksomheter som har fysisk butikk i tillegg til nettbutikk. Woo Commerce har støtte for flere kasseløsninger, blant annet Lightspeed og Hogia Retail.

Regnskapsintegrasjoner

Om du ønsker nettbutikken integrert med regnskapet finnes det allerede flere regnskapsprogrammer integrert, blant annet Mamut, Visma eEkonomi og Fiken regnskap.

Det er også mulig å utviklet egne integrasjoner for regnskapsprogrammet ditt dersom det finnes et API for systemet du benytter.

Tilpasninger

Ved hjelp av skreddersøm, apps og webdesign maler kan vi tilpasse nettbutikken 100% til dine ønsker.

Skreddersøm

Som nevnt er denne nettløsningen bygget på WordPress og Woo Commerce, en åpen kildekode nettløsning der alle tilgjengelig funksjoner og webdesign maler kan tilpasses og skreddersys ditt behov. Dette gir stor fleksibilitet til å bygge en nettbutikk som passer ditt firma og marked 100%.

Apps / funksjonalitet

Det er tilgjengelig mer enn 44.000 apps / funksjoner for WordPress og for Woo Commerce nærmere 400. Det betyr at det ikke vil være nødvendig å skreddersy hver eneste funksjon, men heller velge en av de mange funksjonene som er ferdiglaget. Både tids- og kostnadsbesparende.

Webdesign

Til Woo Commerce er det tilgjengelig over 4.400 webdesign maler. Hver mal har sitt eget unike uttrykk, samtidig med at du kan tilpasse farger, fonter, og design elementer til ditt firmas grafiske profil.  Flere av webdesign malene er tema baserte slik at du kan finne en nettbutikk design som er spesiallaget for din bransje.

Publiseringsløsning sømløst integrert

En av de store fordelene med å velge WordPress og Woo Commerce er kombinasjon ehandel og publisering. WordPress er verdens største publiseringsløsning mens Woo Commerce er en av verdens største ehandelsløsning.

Disse 2 systemene er sømløst integrert med hverandre og gir deg det beste innenfor sine respektive områder.

Hvorfor 1,5 millioner nettbutikker bruker Woo Commerce

Du kan få nettbutikken på norsk bokmål eller nynorsk i tillegg til 54 andre språk. Woo Commerce er er av de mest populære nettbutikkløsninger verden over. Systemet er brukervennlig, har lav læreterskel, naturligvis tilpasset alle skjermtyper, og kommer ferdig levert med alle ehandels funskjoner en kan forvente av en moderne nettbutikk løsning.

Trenger du en skreddersydd nettbutikk? Ta kontakt for en uforpliktende snakk

Skriv inn koden: captcha

Please leave this field empty.

Raymond FurreSkreddersydd nettbutikk