Søkemotor optimalisering

Søkemotoroptimalisering, forkortet SEO (Search Engine Optimization), er en teknikk som benyttes for å gi utvalgte søkeord en side 1 posisjon i et vanlig organisk Google søk.

Søkemotoroptimalisering

For kr. 990 per søkord per måned kan vi gi dine søkeord en side 1 posisjon hos Google.

Kom-i-gang tilbud

seo produkt

Vi arbeider med 5 søkeord til hvert søkeord har oppnådd en side 1 posisjon. Arbeidet inkluderer hele prosessen fra nøkkelord analyse til onsite og offsite søkemotoroptimalisering.

Den 1. hver måned får du tilsendt en rapport som viser hvert søkeords posisjon i Google, og endring i rangering fra forrige måned. Når ett av dine 5 søkeord har oppnådd en side 1 posisjon, kan du erstatte dette søkeordet med et annet.

Pris kr. 4.950 per mnd.

Bestill

Det er ingen bindingstid – du kan avslutte når du har fått den posisjonen på dine nøkkelord som du ønsker. Pris eks. mva.

Hvor lang tid tar det?

Du lurer trolig på hvor lang tid det tar å oppnå en side 1 posisjon på dine nøkkelord…

Tiden det tar avhenger av flere faktorer, blant annet hvor stor konkurranse det er på nøkkelordet du har valgt deg ut – dvs. hvor mange andre nettsider som også ønsker en side 1 posisjon på dette nøkkelordet.

I tillegg betyr optimaliseringen av selve nettsiden din og din nettsides popularitet hos Google en hel del for hvor lang tid det vil å ta nå en side 1 posisjon hos Google. Les avsnittene om Onsite og Offsite søkemotoroptimalisering for flere detaljer.

Normalt tar det 3-9 måneder å oppnå en side 1 posisjon på dine nøkkelord. Noen ganger går det raskere og andre ganger tar det lengre tid.

Søkemotor optimaliserings prosessen

1

Nøkkelord analyse

2

Landings side

3

Onsite SEO

4

Offsite SEO

5

Måneds rapport

Nøkkelord analyse

Nøkkelord, også kalt «Søkeord», er nøkkelen til målrettet trafikk til nettsiden din, og begynnelsen på søkemotor optimaliserings prosessen.

Forskjellen mellom gode og dårlige nøkkelord er som natt og dag. Med de riktige nøkkelordene er det mye større sannsynlighet for at de som besøker nettsiden din er interessert i dine produkter og tjenester.

Inkludert i prisen er nøkkelord analyse, der vi hjelper deg å finne de riktige nøkkelordene.

Nøkkelord analyse

Landingsside

Når du har funnet hvilke nøkkelord du ønsker en side 1 posisjon hos Google på, er neste steg å lage en landingsside for hvert utvalgte nøkkelord.

landingsside

En landingsside kan være en helt vanlig side i nettløsningen din, en bloggpost eller en produktside om du driver en nettbutikk.

Det som uansett er vesentlig er at landingssiden er skrevet og designet på en måte som gjør at besøkende får lyst til å ta kontakt for å få mer informasjon (eller gjøre en bestilling om det er en produkt side).

I tillegg bør landingssiden har ett «Call-To-Action» element som fører til en eller annen handling (Bestillingsknapp, skjema, ebok nedlasting, etc).

Det vanlige er at kunde selv lager landingssiden, men om ønskelig kan vi ta oss av skriving og oppsett av landingsside mot et tillegg i pris.

Onsite søkemotor optimalisering

Onsite (som på norsk betyr «på nettsiden»), er teknisk optimalisering av nettsiden din for at utvalgte søkeord lettere skal bli funnet og indeksert av Google.

Spesielt viktig er det at landingsiden er tekniske godt optimalisert for at denne skal ha en mulighet til å oppnå en side 1 posisjon hos Googoe.

Hvor bra er nettsiden din søkemotoroptimalisert? Fyll ut skjemaet så hjelper vi deg med en gratis SEO analyse.

Please leave this field empty.

Offsite søkemotor optimalisering

Når landingssiden er godt optimalisert starter siste del av prosessen; Offsite SEO

offsite-seo

Offsite (som på norsk betyr «utenfor nettsiden») søkemotoroptimalisering er arbeidet vi gjør for å øke din nettsides popularitet hos Google, slik at Google mener dine nøkkelord fortjener en bedre posisjon.

Kort fortalt handler dette arbeidet om å få så mange relevante og anerkjente nettsteder som mulig til å lage en lenke tilbake til din landingsside. Jo flere lenker, jo bedre posisjon vil dine nøkkelord oppnå.

Vi sørger for at nødvendig antall nettsteder lenker til din landingsside slik at dine nøkkelords posisjon forbedres måned etter måned.

Månedsrapport

Den 1. i hver måned sender vi deg en rapport som viser dine nøkkelords posisjon og hvor stor fremgang hvert enkelt nøkkelord har siden forrige måned.

seo-rapport4

HAR DU SPØRSMÅL I FORBINDELSE MED SEO?

Søkemotoroptimalisering konsultasjon

Om du ønsker å drøfte søkemotoroptimalisering før du gjør en bestilling, fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg for å avtale en kostnadsfri og uforpliktende snakk om hvordan din nettside kan komme på side 1 i Google.

Fyll ut skjemaet under

Please leave this field empty.

Raymond FurreSøkemotoroptimalisering – kun kr. 4.950 per måned