Tjenester

tjenester2_nettside

Nettside

Vi skaper tidsriktige mobiltilpassede nettsider som gir ditt firma et godt og solid førstinntrykk på nettet. Til utvikling av nettløsningen benytter vi WordPress, verdens største og mest anvendelige publiseringsløsning.

tjenester2_nettbutikk

Nettbutikk

Tjen penger på å selge dine produkter og tjenester online. Vi leverer brukervennlige nettbutikk løsninger tilpasset din bedrift og ditt marked basert på markedsledende Woocommerce.

tjenester2_webinnhold

Webinnhold

Å lage innhold til en nettside kan være et tidkrevende og utfordrende arbeid, men det finnes en raskere og mer effektiv måte; Vi kan utviklet selgende webinnhold som tekst, profesjonelle bilder, grafisk design og film.

tjenester2_inbound

Inbound Marketing

Inbound Marketing handler om å nå ut til nye og gamle kunder med nyttig informasjon og kunnskap når kunden er i kjøpsmodus, og IKKE forstyrre med lite segmentert masse reklame som kundene ikke har bedt om.

tjenester2_seo

Søkemotor optimalisering

Søkemotor optimalisering er en metode som anvendes for å gjøre utvalgte nøkkelord synlig i et vanlig organisk søk på Google eller en av de andre søkemotorene. Vi kan gi dine nøkkelord en side 1 posisjon i et Google søk.

tjenester2_wordpress-oppdateringer

Driftsavtale

Alle nettsider må oppdateres for å sørge for nødvendig sikkerhet mot hacker angrep og phishing. Om du ønsker mest mulig problemfri drift av din WordPress nettside tilbyr vi driftsavtale med regelmessige oppdateringer.

Ja takk

Jeg vil vite mer om Webkonsepter.no´s tjenester.

Please leave this field empty.

Raymond FurreTjenester