Webinnhold

Innhold som tekst, bilder, illustrasjoner og i noen tilfeller film, er selve kjernen i en bra nettside.

webinnhold_tekst
webinnhold_bilder
webinnhold_illustrasjoner
webinnhold_film

Introduksjonstilbud

Vi skriver den første teksten du behøver for kr. 1 +mva. Teksten kan være inntil 500 ord. Normal pris kr. 990 +mva. Dette tilbudet er begrenset til 1 per kunde.

Bestill

Abonner på innhold

Den beste måten å skape en nettside med dynamisk og oppdatert innhold er å publisere regelmessig blogg innlegg med utvalgte nøkkelord som igjen blir indeksert av Google. Vi har et eget team av innholdsskribenter som kan hjelpe deg generere innhold løpende.

Pris per måned eksklusiv merverdiavgift ved kjøp av innhold i 12 måneder, dvs. ordre total vil være for 12 måneder. Betaling skjer likevel måned for måned etterskuddsvis.

Tekstmessig innhold

Google og søkemotorene generelt elsker tekstinnhold!

Webinnhold

Jo mer innhold nettsiden din inneholder, jo større sannsynlighet er det for at dine søkeord dukker opp på side 1 i Google.

Å skrive tekstmessig innhold til nettsiden er tidkrevende og utfordrende. Teksten skal være fengene, selgende og grammatisk korrekt.

Vi kan hjelpe deg med tekstmessig innhold når du skal i gang med ny nettside og i tiden etterpå.

Profesjonelle bilder

«Et bilde sier mer enn 1000 ord», og da vi alt har nevnt betydningen av tekstmessig innhold sier det seg selv at bra bilder er svært viktig på en nettside. Det er i tilegg lurt å abonnere på bilder til bruk i annonser.

Via vårt abonnement i bildebasen www.shutterstock.com kan du velge blant millioner av profesjonelle bilder.

Om du trenger å få tatt profesjonelle bilder har vi eget portabelt fotostudio som består av et 3 meter bredt hvitt fotolerret (som strekker seg 3 meter til værs og når 3 meter frem på gulvet) og 3 studiolys.

Vi har også en meget dyktig designer som er ekspert på retusjering av bilder.

Illustrasjoner

På www.shutterstock.com finner du også massevis av gode illustrasjoner som kan brukes som de er eller vi kan tilpasse disse i Photoshop eller Illustrator etter ønske.

Vi kan også designe illustrasjoner helt fra grunnen av.

Film

Film er et sterkt medium og gjør seg godt på en nettside. I tillegg er film svært bra i markedsføring da annonser som benytter film har mye høyere konverteringsrate enn vanlige bilde annonser.

Om du trenger å få laget en informasjonsfilm, har vi portabelt filmstudio utstyr som «greenscreen» og lys i tillegg til profesjonelt videoopptaksutstyr.

Under ser du et eksempel på en informasjonsfilm vi har laget for en av våre kunder.

HAR DU SPØRSMÅL OM UTVIKLING AV WEBINNHOLD?

Webinnhold konsultasjon

Om du ønsker nærmere informasjon om hvordan vi kan hjelpe med webinnhold på nettsiden din, fylle ut skjemaet så tar vi kontakt for å avtale tid for en kostnadsfri og uforpliktende snakk.

FYLL UT SKJEMAET UNDER

Please leave this field empty.

imranWebinnhold